ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Παρακαλούντε οι γονείς και κηδεμόνες να δημιουργήσουν λογαριασμό των παιδιών τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ): https://register.sch.gr/students/.
Τον αριθμό μητρώου θα τον βρείτε στον έλεγχο προόδου του Α τετραμήνου. Για ερωτήσεις ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μας με email στη δ/νση: mail@epal-el-venizel.chan.sch.grΕνημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας ότι αν υπάρχει ανάγκη έκδοσης εγγράφου, παρακαλούμε όπως στείλετε το αίτημά σας με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@epal-el-venizel.chan.sch.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.Παρακαλούνται όσοι γονείς και κηδεμόνες δεν έχουν συμπληρώσει τη φόρμα με τα στοιχεία για την τηλεκπαίδευση, να το κάνουν άμεσα εδώ: https://www.epal-elvenizelou.gr/2020/03/stoixeia.html


Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση - Στοιχεία Κηδεμόνων μαθητών/τριών Γ Τάξης

Στα πλαίσια της έναρξης των τηλεδιασκέψεων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών/τριών της Γ' Τάξης του ΕΠΑ.Λ. Ελ. Βενιζέλου, στείλαμε χθες σχετικό SMS σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας.
Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το SMS αυτό, παρακαλούμε όπως μας στείλετε το συντομότερο δυνατόν στο e-mail του σχολείου mail@epal-el-venizel.chan.sch.gr τα παρακάτω στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, 
  • Τηλέφωνο κηδεμόνα (κινητό), 
  • E-mail κηδεμόνα και 
  • Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας 


Σας ευχαριστούμε.