ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του Τομέα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΕΠΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ σε Βρυξέλλες – Άμστερνταμ – Δρέσδη – Βρότσλαβ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΠΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΤΟΜΕΑΣ: ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ,ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΤΗΛ: 2821093155,2821088699

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ:  9/04/2022

 

 

Πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του Τομέα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΕΠΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ σε Βρυξέλλες – Άμστερνταμ – Δρέσδη – Βρότσλαβ.

Με χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή από την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ’ Τάξης του τομέα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ,ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΕΠΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ που πραγματοποιήθηκε από 31-03 έως 04-04-2022. Οι μαθητές μας πέρα από τις εμπειρίες που αποκόμισαν κατά την επίσκεψη τους σε τέσσερις ευρωπαϊκές πόλεις, συναντήθηκαν με τις αγορές τουλίπας στο Άμστερνταμ καθώς και με τον τρόπο καλλιέργειας και τις τεχνικές παραγωγής ανθοκομικών φυτών στο μοναδικό φεστιβάλ Άνοιξης και Λουλουδιών στο πάρκο Keukenhof της Ολλανδίας αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εικόνας.

Ο διευθυντής κ. Μακρίδης Δημήτρης και οι καθηγητές: κ. Αγγέλης Στέλιος, κα. Φουντούκη Σουλτάνα, κα. Γερμάνη Ραφαηλία και κα. Αποστολάκη Βάσω οργάνωσαν και συνόδευσαν τους μαθητές του σχολείου στη παραπάνω εκδρομή.









 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                                         

Κοινοποίηση:

Δ.Δ.Ε. Χανίων

Myschool

Μαθητεία στα ΕΠΑΛ

Δικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός

Ραδιόφωνο

Κατηγορίες

Αρχειοθήκη

Πρόσφατες αναρτήσεις