Αναγνώριση κυττάρων από κρεμμύδι

Οι Μαθητές της Β' Τάξης Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εξοικειώνονται με τη λειτουργία του Μικροσκοπίου και μαθαίνουν με τη βοήθεια των καθηγητριών τους να φτιάχνουν παρασκευάσματα φυτικών κυττάρων από κρεμμύδι, στα πλαίσια των Εργαστηριακών Ασκήσεων Φυτικής Παραγωγής, Μορφολογία Κυττάρων.

Υλικά και Όργανα που χρησιμοποιούνται: Μικροσκόπιο, Αντικειμενοφόρες Πλάκες, Καλυπτρίδες, Ξυράφι, Νυστέρι, Βελόνα,  Λαβίδα.

Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ - ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β' ΦΑΣΗ