• https://www.epal-elvenizelou.gr/p/covid.html

Παρασκευή Μαρμελάδας Μήλου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, της  Γ' τάξης της Ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτήθηκαν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής, χρησιμοποιούν εποχικά και Ελληνικά μήλα για παραγωγή Μαρμελάδας Μήλο.

Χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, πλαστικά δοχεία, τρίφτες, κατσαρόλες, γυάλινα αποστειρωμένα δοχεία.

Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.