ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2020

Για τη συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές 2020 επισκεφτείτε την σελίδα του Υπουργείου: https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis
Σημείωση: Επιπλέον στους μαθητές του σχολείου μας θα σταλεί βοηθητικό email με στοιχεία για την ορθή συμπλήρωση της Αίτησης - Δήλωσης.Παρακαλούντε οι γονείς και κηδεμόνες να δημιουργήσουν λογαριασμό των παιδιών τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ): https://register.sch.gr/students/.
Τον αριθμό μητρώου θα τον βρείτε στον έλεγχο προόδου του Α τετραμήνου. Για ερωτήσεις ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μας με email στη δ/νση: mail@epal-el-venizel.chan.sch.grΕνημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας ότι αν υπάρχει ανάγκη έκδοσης εγγράφου, παρακαλούμε όπως στείλετε το αίτημά σας με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@epal-el-venizel.chan.sch.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.Παρακαλούνται όσοι γονείς και κηδεμόνες δεν έχουν συμπληρώσει τη φόρμα με τα στοιχεία για την τηλεκπαίδευση, να το κάνουν άμεσα εδώ: https://www.epal-elvenizelou.gr/2020/03/stoixeia.html


Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου: ΠΑΜΕ ΧΑΝΙΑ!

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Καμπάνιας για τα σχολεία «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου» ομάδα μαθητών μας δημιούργησαν το βίντεο ΠΑΜΕ ΧΑΝΙΑ!!!

Το βίντεο παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο σε εκδήλωση που έκανε η Περιφέρεια Κρήτης και πήρε τιμητική διάκριση. Ακόμα παρουσιάστηκε στο Τελωνείο στα πλαίσια του 17ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2012.

ΠΑΜΕ ΧΑΝΙΑ!!!

Η αφορμή για την δημιουργία αυτής της ταινίας το πρόγραμμα Πάμε Ελλάδα, μα πάνω από όλα η αγάπη μας για την Κρήτη, η αγάπη για την πόλη που ζούμε, τα Χανιά μας, και το μεράκι για την κρητική παράδοση τις μουσικές και τους χορού της.

Για το βίντεο συνεργάστηκαν:

Οι μαθητές:

1. Καστρινάκης Κώστας
2. Μπουτσαράκης Παναγιώτης
3. Ποντικάκης Γιώργος
4. Μπομπολάκης Γιώργος

Και οι εκπαιδευτικοί

1. Παρασκάκη Γεωργία που ανέλαβε το πρόγραμμα και βοήθησε τους μαθητές στην κατασκευή της ταινίας.
2. Στυλιανάκη Μαρία που ήταν η συντονίστρια του χορευτικού συγκροτήματος των μαθητών. Τα στιγμιότυπα του χορού είναι από την γιορτή της 25ης Μαρτίου στο σχολείο.
3. Μενιουδάκης Μιχάλης που τράβηξε το βίντεο στην γιορτή του σχολείου και βοήθησε στο ανέβασμα της ταινίας.

Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας την δουλειά μας!

Παρασκάκη Γεωργία
Εκπαιδευτικός ΠΕ 18-10
στο ΕΠΑ.Λ Ελευθερίου Βενιζέλου