ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Παρακαλούντε οι γονείς και κηδεμόνες να δημιουργήσουν λογαριασμό των παιδιών τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ): https://register.sch.gr/students/.
Τον αριθμό μητρώου θα τον βρείτε στον έλεγχο προόδου του Α τετραμήνου. Για ερωτήσεις ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μας με email στη δ/νση: mail@epal-el-venizel.chan.sch.grΕνημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας ότι αν υπάρχει ανάγκη έκδοσης εγγράφου, παρακαλούμε όπως στείλετε το αίτημά σας με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@epal-el-venizel.chan.sch.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.Παρακαλούνται όσοι γονείς και κηδεμόνες δεν έχουν συμπληρώσει τη φόρμα με τα στοιχεία για την τηλεκπαίδευση, να το κάνουν άμεσα εδώ: https://www.epal-elvenizelou.gr/2020/03/stoixeia.html


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κάντε λήψη της προκήρυξης εδώ.

Για την εκδρομή της περιβαλλοντικής ομάδας του ΕΠΑ.Λ. Ελ. Βενιζέλου στο Κ.Π.Ε Αρχανών και τη διδακτική επίσκεψη της ειδικότητας των Β.Φαρμακείου και των  Β.Ιατρικών Εργαστηρίων της Γ Τάξης, και Β Υγείας 1, ζητάμε ΚΛΕΙΣΤΕΣ προσφορές από τα τουριστικά γραφεία μέχρι τη Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00 μμ στο γραφείο του ΕΠΑ.Λ. Ελ. Βενιζέλου για τη μίσθωση ενός λεωφορείου.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου 2017.

Οι μαθητές θα είναι 50 και οι συνοδοί καθηγητές 5.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των μαθητών είναι 20 και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί 3, ζητάμε προσφορά και για ένα μικρό λεωφορείο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τετάρτη:  29/3/2017

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ στις 8:30 π.μ. από το σχολείο μας
11:00-13:30 Άφιξη στο ΚΠΕ Αρχανών και παρακολούθηση οργανωμένου προγράμματος

11:30 -12:00 Άφιξη της άλλης ομάδας στο χωριό Ζωφόροι Πεδιάδος
12:00-13:30 μ.μ. Επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους της εταιρείας 25 Α(Φυσικά προϊόντα Κρήτης)

14:00-15:00 μ.μ. Φαγητό στην πόλη του Ηρακλείου

15:00 μ.μ Αναχώρηση για ΧανιάΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:

Το λεωφορείο να είναι τουριστικό (όχι διώροφο) με κλιματισμό, μουσική, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας και θα πρέπει να πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας. Δύο, τουλάχιστον, εβδομάδες, πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής, θα πρέπει να προσκομισθούν στο σχολείο τα ασφαλιστήρια συμβόλαια του λεωφορείου και φωτοτυπίες της άδειας κυκλοφορίας, όπου και θα φαίνεται ,υποχρεωτικά, ο σχετικός έλεγχος από τα ΚΤΕΟ.
Το λεωφορείο θα πρέπει να είναι στη διάθεση των μαθητών, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, στις περιηγήσεις-ξεναγήσεις.
Στο φάκελο της προσφοράς θα πρέπει να υπάρχει φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας του γραφείου γενικού τουρισμού του ενδιαφερόμενου.
Θα πρέπει να υπάρχει ομαδική ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους μαθητές καθώς και για τους συνοδούς καθηγητές.
Να προβλέπεται αντιμετώπιση περίπτωσης μη πραγματοποίησης της εκδρομής, λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. καιρικές συνθήκες).
Το ταξιδιωτικό γραφείο θα πρέπει να χορηγήσει ονομαστικές αποδείξεις ανά μαθητή.
Στις προσφορές να αναφέρεται η συνολική τιμή.
Στη σύμβαση να αναφέρεται η ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης του ταξιδιωτικού γραφείου.
Από τη συνολική αξία της εκδρομής θα παρακρατηθεί ποσό 20% της προσφοράς ως εγγύηση ακριβούς εκτέλεσής της το οποίο θα αποδοθεί μετά την επιστροφή του σχολείου από την εκδρομή.
Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που θα εγγυάται την ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της εκδρομής και θα είναι  ΠΡΟΣΙΤΗ στις τιμές. Θα ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψη η παλαιότητα των λεωφορείων. Για το λόγο αυτό να μας αναφέρετε το χρόνο πρώτης κυκλοφορίας καθώς και τους αριθμούς κυκλοφορίας του λεωφορείου που θα μας διαθέσετε.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ