• https://www.epal-elvenizelou.gr/p/covid.html

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΕΪΚ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' και Γ' τάξης της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτούν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής και Μηχανολογικός Εξοπλισμός Γεωργικών Βιομηχανιών.

Χρησιμοποιήθηκαν ζυγαριά ακριβείας, αναδευτήρας (mixer), ηλεκτρική κουζίνα.

Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.