ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΓΛΥΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' και Γ' τάξης  της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτούν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής και Μηχανολογικός Εξοπλισμός Γεωργικών Βιομηχανιών.

Χρησιμοποιήθηκαν πλαστικά δοχεία, κατσαρόλες, ηλεκτρική κουζίνα.

Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.
Κοινοποίηση:

Δ.Δ.Ε. Χανίων

Myschool

Μαθητεία στα ΕΠΑΛ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός

Ραδιόφωνο

Κατηγορίες

Αρχειοθήκη

Πρόσφατες αναρτήσεις