ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2020

    Για τη συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές 2020 επισκεφτείτε την σελίδα του Υπουργείου: https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis
    Σημείωση: Επιπλέον στους μαθητές του σχολείου μας θα σταλεί βοηθητικό email με στοιχεία για την ορθή συμπλήρωση της Αίτησης - Δήλωσης.
  • Παρακαλούντε οι γονείς και κηδεμόνες να δημιουργήσουν λογαριασμό των παιδιών τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ): https://register.sch.gr/students/.
    Τον αριθμό μητρώου θα τον βρείτε στον έλεγχο προόδου του Α τετραμήνου. Για ερωτήσεις ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μας με email στη δ/νση: mail@epal-el-venizel.chan.sch.gr
  • Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας ότι αν υπάρχει ανάγκη έκδοσης εγγράφου, παρακαλούμε όπως στείλετε το αίτημά σας με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@epal-el-venizel.chan.sch.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Παρακαλούνται όσοι γονείς και κηδεμόνες δεν έχουν συμπληρώσει τη φόρμα με τα στοιχεία για την τηλεκπαίδευση, να το κάνουν άμεσα εδώ: https://www.epal-elvenizelou.gr/2020/03/stoixeia.html

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Terra Creta στο Κολυμβάρι

Οι μαθητές της Β' και Γ' τάξης του Τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής στα πλαισια των θεματικών ενοτήτων Παραγωγή Ελαιόλαδου του μαθήματος Επεξεργασία και Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων, Αναπτυξιακή Διάσταση της Γεωργίας του μαθήματος Αγροτική Ανάπτυξη και Οικονομία που διδάσκεται σε όλες τις ειδικότητες της Τομέα Γεωπονίας, Επιχειρηματική Γεωργία στα πλαίσια του μαθήματος Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους ενός Βιολογικού και ενός Συμβατικού  Ελαιουργείου, ενημερώθηκαν  από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του Πρωτογενή Τομέα που συμβάλλουν ενεργά στην Ανάπτυξη και Βελτιώνουν τους μηχανισμούς στήριξης του αγροτικού τομέα.

Με τη βιωματική διαδικασία της Γευσιγνωσίας οι μαθητές αντιλήφθηκαν τις οργανοληπτικές διαφορές των παραγομένων προϊόντων.

Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.