Οι μαθητές της Β' και Γ' τάξης του Τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής στα πλαισια των θεματικών ενοτήτων Παραγωγή Ελαιόλαδου του μαθήματος Επεξεργασία και Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων, Αναπτυξιακή Διάσταση της Γεωργίας του μαθήματος Αγροτική Ανάπτυξη και Οικονομία που διδάσκεται σε όλες τις ειδικότητες της Τομέα Γεωπονίας, Επιχειρηματική Γεωργία στα πλαίσια του μαθήματος Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους ενός Βιολογικού και ενός Συμβατικού Ελαιουργείου, ενημερώθηκαν από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του Πρωτογενή Τομέα που συμβάλλουν ενεργά στην Ανάπτυξη και Βελτιώνουν τους μηχανισμούς στήριξης του αγροτικού τομέα.
Με τη βιωματική διαδικασία της Γευσιγνωσίας οι μαθητές αντιλήφθηκαν τις οργανοληπτικές διαφορές των παραγομένων προϊόντων.
Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.
Με τη βιωματική διαδικασία της Γευσιγνωσίας οι μαθητές αντιλήφθηκαν τις οργανοληπτικές διαφορές των παραγομένων προϊόντων.
Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.